Termeni de utilizare - IP.TOT.MD

Termeni de utilizare

TODO: !!! ПРЕДУПРЕДИТЬ что САЙТ и GOOGLE будут использовать Cookie

Termeni de utilizare 

1. Dispoziții generale

1.1 Acești termeni și condiții se aplică tuturor serviciilor și instrumentelor care sunt găzduite pe site-ul TOT.MD și toate paginile derivate.

1.2 Prin utilizarea serviciului sau a instrumentelor, utilizatorul își confirmă acordul cu clauzele specificate.

1.3 Nu folosiți greșit instrumentele. Nu încercați să interferați cu munca lor sau să le folosiți într-un mod nestandard, sau să le rupeți. Utilizați serviciile numai în scopuri legale.

1.4 Atunci când lucrează cu serviciile, utilizatorului nu i se acordă drepturi de proprietate intelectuală. Termenii de utilizare nu vă oferă dreptul de a utiliza marca companiei pentru uzul dumneavoastră personal.

1.5 Informațiile pot fi încărcate, publicate sau prezentate Serviciului de către terți. Terții sunt singurii responsabili pentru aceste informații. Administrația serviciului nu este în niciun fel responsabilă pentru conținutul informațiilor și acțiunilor terților.

2. Responsabilitate

2.1 Administrarea site-ului TOT.MD nu este responsabilă și nu oferă nicio gdaranție în capacitatea serviciului și instrumentele individuale.

2.2 Administrația nu este responsabilă pentru nicio pierdere cauzată de utilizarea serviciului direct către utilizator sau către terți.

2.3 Utilizatorul își asumă întreaga responsabilitate pentru acțiunile și rezultatele obținute în procesul de utilizare a serviciului.

2.4 Administrația site-ului nu este responsabilă pentru consecințele care decurg din utilizarea serviciilor, profituri pierdute, venituri pierdute, pierderi de date, pierderi financiare etc.

3. Interzis

3.1 Utilizați serviciul pentru a trimite spam, a disemina informații interzise sau desfășurarea oricărei alte activități ilegale.

3.2 Utilizați serviciul în modul automat, în special cu ajutorul scripturilor și software-ului, fără acordul prealabil al părților.

3.3 Utilizarea serviciului dacă poate duce la acțiuni ilegale sau poate dăuna cuiva: companii, site-uri web sau orice utilizator al rețelei etc.

4. Drepturi

4.1 Administrația site-ului are dreptul de a stoca și utiliza datele obținute în timpul funcționării serviciului;

4.2 Administrația are dreptul de a utiliza, inclusiv în mod public, informațiile primite de la serviciu;

4.3 Administrația are dreptul de a suspenda activități, de a face modificări, de a bloca sau de a șterge rezultatele serviciului.

4.4 Administrația își rezervă dreptul de a aduce modificări acestor reguli fără nicio modificare notificare suplimentară. Noua versiune a regulilor intră în vigoare din momentul publicării pe site și se aplică tuturor utilizatorilor serviciului.

4.5 Administrația are dreptul de a introduce servicii noi și de a opri activitatea celor existente servicii, fără nicio notificare suplimentară și fără niciun acord cu utilizatorii acestor servicii.

4.6 Utilizatorul are dreptul de a opri utilizarea serviciului în orice moment. De asemenea, administrația site-ului poate bloca oricând accesul utilizatorului la serviciu dacă acesta consideră că acțiunile sale sunt dăunătoare companiei, site-ului, terților, funcționării internetului și altele asemenea.

4.7 Dacă utilizați serviciul surl.li, administrația poate trimite mesaje utilizatorilor. Utilizatorul are dreptul de a refuza astfel de trimiteri prin notificarea administratiei.